Επίβλεψη Μπέου στα έργα στην Καραμπατζάκη και βολές κατά των ευρωβουλευτών Κόκκαλη και Αρβανίτη

Την πρόοδο των εργασιών, που ξεκίνησαν πλέον με εντατικούς ρυθμούς και προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα δώδεκα μηνών, για το μεγάλο έργο της ανάπλασης των οδών Ζάχου και Καραμπατζάκη επέβλεψε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου, κ., Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής Αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μπέος στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα των αντιδράσεων μιας μερίδας ανθρώπων με προσωπικά συμφέροντα, ενώ ιδιαίτερα δηκτικός ήταν για την ενέργεια των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κόκκαλη και Κώστα Αρβανίτη να καταθέσουν ερώτηση προς την Κομισιόν για το συγκεκριμένο έργο.

“Μετά από μια σειρά αντιδράσεων από συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων ξεκινούν σήμερα τα έργα και θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα” ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αχ.Μπέος που βρέθηκε σήμερα στην Καραμπατζάκη μαζί με μέλη της δημοτικής αρχής.

“Θα ρωτήσω απλά αν ξέρουν που βρίσκεται η Καραμπατζάκη. Στο πρόγραμμα μου εγώ και η δημοτική αρχή είχαμε δεσμευτεί για τέσσερα έργα.  Για τα τρία είχαμε δεσμευτεί ότι θα ολοκληρωθούν και το ένα θα δημοπρατηθεί.  Το πάρκιγνκ στη Φιλελλήνων, το δημοτικό θέατρο, η Καραμπατζάκη και το Μουσείο της Αργούς.  Εγώ στα 61 μου χρόνια τον λόγο μου τον κρατώ. Απόδειξη ήταν το 61% που πήραμε στη Ν.Ιωνία, λόγω των έργων που είχαμε δεσμευτεί ότι θα γίνουν. Αυτό το έργο είναι απαίτηση του κόσμου και όχι δική μου”.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας: “Αν περιμένει να επανέρθει στην εξουσία με στελέχη που έχουν νοοτροπίες και υπηρετούν ένα σάπιο πολιτικό σύστημα του παρελθόντος, είναι γελασμένος.  Η κοινωνία θέλει άλλα πράγματα και νέες ιδέες και όχι αυτών που έχουν απαίτηση, ένας δρόμος που είναι για τους πολίτες, να τον κάνουν ιδιοκτησία τους, πάρκινγκ και αυλή τους”.

Τέλος, σημείωσε ότι το έργο θα ολοκληρώνεται σταδιακά ανά τετράγωνο και όταν τελειώσουν οι εργασίες στην Καραμπατζάκη θα συνεχιστούν στην Ζάχου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει