ΕΡΧΕΤΑΙ: Στις 5 Οκτώβρη το φετινό Golden R. Festival;

Αινιγματική ανάρτηση στην σελίδα του διοργανωτικού team στο facebook

Με μία αινιγματική και συνάμα πολλά υποσχόμενη ανάρτηση “ξαναχτυπά” το διοργανωτικό team του θρυλικού Golden R. Festival, μέσα από την επίσημη σελίδα του στο facebook.

 

Η ανάρτηση με την φράση “Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019… Ερχόμαστε…!!!” το απόγευμα της Πέμπτης ήταν ικανή για να μεταδοθεί η είδηση αστραπιαία, οδηγώντας ήδη τα μέλη πολλών συγκροτημάτων συγκροτήματα από την μία άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη, όπως παραδοσιακά συμβαίνει, να σπεύσουν ώστε να δηλώσουν την συμμετοχή τους προκαταβολικά.

Βέβαια σχετικό κάλεσμα μπορεί να μην έχει υπήρξε, ωστόσο το Golden R. Festival, ως ο απόλυτος εγχώριος φεστιβαλικός θεσμός που έχει ταυτιστεί με την ελληνική του σκληρού ήχου σκηνή, έχοντας φιλοξενήσει στο σανίδι του εκατοντάδες συγκροτήματα από το 2002 που διεξάγεται στο Βόλο, πάντα προκαλούσε και συνεχίζει το ενδιαφέρον, ειδικά φέτος, που η ραδιοφωνική εκπομπή που το γέννησε, μετά από κάποια χρόνια παύσης, επέστρεψε και πάλι στα ερτζιανά μέσω του Radio Marconi 96,1 F.M. Το πρώτο της μάλιστα πάρτυ στις 6 Απριλίου, το οποίο βούλιαξε κυριολεκτικά το θρυλικό Cafe Santan, είναι ενδεικτικό της επανασυσπείρωσης της σκηνής στην πόλη του Βόλου.

 

Ενδεικτικό και το γεγονός της πρώτης, μετά από πολλά – πολλά χρόνια, εκδρομής που διοργανώνει η εκπομπή για το AthensRocks Festival.

 

Ενδεικτικότερο όλων όμως… και η αλλαγή λογοτύπου του festival.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο Golden R. Festival διοργανώθηκε στις 13 Απριλίου του 2018, με πρωταγωνιστές τα συγκροτήματα των SepticFlesh, On Thorns I Lay, Hidden in the Basement, Dendrites και The LawBreakers.

Ποιοί θα είναι οι φετινοί πρωταγωνιστές; Παραμένουμε συντονισμένοι…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει