Εργασίες συντήρησης στην πλατεία του ΚΑΠΗ Αγριάς και νέο δάπεδο στο Κλειστό Γυμναστήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Από τα τμήματα Οδοποιίας και Συντήρησης των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου

Ολοκληρώθηκαν από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Βόλου οι εργασίες συντήρησης των κυβόλιθων στην πλατεία μπροστά από το κτίριο όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ Αγριάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στο συγκεκριμένο τμήμα, από την κεντρική οδική αρτηρία έως και το ΚΑΠΗ, παρουσιάζονταν μεγάλες υποχωρήσεις, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η μετακίνηση των πεζών και φυσικά των ατόμων τρίτης ηλικίας.

Η Υπηρεσία προχώρησε στην αποκατάσταση του εν λόγω τμήματος, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί και εξωραϊσμός του χώρου με την τοποθέτηση ζαρντινιέρων και δημιουργία μικρών εστιών πρασίνου.

Επίσης ολοκληρώθηκε από το Τμήμα Συντήρησης και η τοποθέτηση πλαστικού δαπέδου, με πιστοποίηση ασφαλείας, τελευταίας γενιάς στο Κλειστό Γυμναστήριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου μετά από σχετικό αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου όσο και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει