ΕΣΒ: Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα στο Βόλο παραμονή του Δεκαπενταύγουστου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου, έπειτα από υποβολή προτάσεων για την ημέρα της Δευτέρας 14 Αυγούστου και κατόπιν ανεπίσημης έρευνας στα μέλη του για τη λειτουργία ή όχι των καταστημάτων, η οποία δεν κατέδειξε ξεκάθαρη εικόνα για τη λειτουργία ή όχι της αγοράς, ανακοινώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η ημέρα Δευτέρα 14/08/2017 ορίζεται ως εργάσιμη ημέρα για όλους τους κλάδους εμπορίου, εστίασης και υπηρεσιών και για όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης, η ημέρα αυτή είναι η παραμονή μιας από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές και ονομαστικές εορτές του έτους και ως εκ τούτου για πολλά καταστήματα (π.χ. είδη δώρων)    είναι ευνοϊκή μέρα για την εμπορική κίνηση.

Ακόμη, ενημερώνει τους συναδέλφους ότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τους όμορους νομούς, η αγορά της Θεσσαλίας θα ακολουθήσει το ήδη υπάρχον ωράριο  λειτουργίας και δε θα προβεί σε παύση λειτουργίας της την ημέρα αυτή. Επιπλέον, η πόλη μας σε αντίθεση με τις άλλες πόλεις της περιφέρειας αποτελεί πέρασμα για τουριστικούς προορισμούς, στους οποίους παρατηρείται αύξηση επισκεψιμότητας. Ωστόσο, είναι στην ευχέρεια του κάθε επιχειρηματία να αποφασίσει για τη λειτουργία ή όχι της επιχείρησης  του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει