Ετήσια φοιτητική κάρτα από 150 ευρώ!

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου παρά τις ειδικές και δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει από τον covid 19 προχωρούν συνεχώς σε νέες προσφορές

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με απόλυτη ασφάλεια και σεβασμό απέναντι στο επιβατικό κοινό οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου προχωρούν συνεχώς σε ενέργειες ώστε να καταστήσουν ακόμα πιο εύκολες τις μετακινήσεις με την αστική συγκοινωνία στον αστικό ιστό ενώ προχωρούν και σε νέες προσφορές – παρά τις ειδικές και δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει από τον covid 19 – ώστε να «ελαφρύνουν» ακόμα περισσότερο τους πολίτες.

Μετά την μείωση των τιμών στα εισιτήρια, οι Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου προχώρησαν στην μείωση της τιμής και της Ετήσιας Φοιτητικής Κάρτας. Πιο συγκεκριμένα από πέρυσι οι φοιτητές είχαν την δυνατότητα να εκδώσουν την
Ετήσια Φοιτητική Κάρτα με μόλις 180 ευρώ (πρόκειται για την φθηνότερη ετήσια φοιτητική κάρτα πανελλαδικά) και φέτος αποφασίστηκε λόγω covid 19 και περαιτέρω μείωση. Στο πλαίσιο αυτό όσοι είχαν εκδώσει πέρυσι φοιτητική κάρτα, δηλαδή για την περίοδο 2019-2020, μπορούν φέτος να την ανανεώσουν με μόλις 150 ευρώ! Η τιμή των 180 ευρώ παραμένει για όσους θα εκδώσουν την ετήσια φοιτητική κάρτα φέτος για πρώτη φορά.

«Πλέον οι φοιτητές με την ετήσια φοιτητική κάρτα έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται παντού και οικονομικά καθ’ όλη την διάρκεια του έτους», σημειώνει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός.

Πρόκειται για μια κάρτα – πέραν της μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών – που μειώνει ακόμα περισσότερο το κόστος μεταφοράς, καθώς με μόλις 0,50 λεπτά την ημέρα οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να μετακινηθούν παντού και απεριόριστα! Να αναφερθεί επίσης ότι η μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών Α’ και Β’ Ζώνης κοστίζει φέτος μόλις 30 ευρώ για τους φοιτητές οι οποίοι και σπουδάζουν στον Βόλο.

«Θέλουμε η αστική συγκοινωνία να είναι προσιτή από όλους και προς αυτό τον στόχο δουλεύουμε συνεχώς. Για αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε και στους φοιτητές την δυνατότητα της φθηνής μετακίνησης στην πόλη. Έτσι εκτός από την μηνιαία κάρτα αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε και αυτή τη ετήσια κάρτα ώστε η μετακίνηση τους να γίνει ακόμα πιο οικονομική. Και επειδή ο covid 19 έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία και κατανοούμε τις δυσκολίες των οικογενειών που τα παιδιά τους φοιτούν σε άλλες πόλεις θελήσαμε να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την τιμή για τους φοιτητές που πέρυσι εξέδωσαν την ετήσια φοιτητική κάρτα», διευκρινίζει ο κ. Ευαγγελινός.

Οι ενδιαφερόμενοι για έκδοση της ετήσιας φοιτητικής κάρτας μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Κοραή 56 και στο τηλέφωνο 24210-33943.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει