Εξαιρετικός ο Αντιδήμαρχος Θάνος Θεοδώρου στο Marconi 96,1: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου επαγγελματία πολιτικό – Με συγκινεί η αναγνώριση του κόσμου

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο κόσμος του Βόλου δεν είναι από αυτούς που πέσουν στην παγίδα του “Κλεισθένη”, δεν είναι αυτός ο οποίος θέλει την συναλλαγή…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού, Τεχνικών Υπηρεσιών, Δόμησης και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βόλου και εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” με επικεφαλής τον Αχιλλέα Μπέο, Θάνος Θεοδώρου, ζητώντας από τους συμπολίτες του αφενός ισχυρή εντολή, χωρίς καμία χαμένη ψήφο, από την 1η Κυριακή και αφετέρου προσωπικό σταυρό για να του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει να προσφέρει.

Ο νεαρός Αντιδήμαρχος, δηλώνοντας ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του επαγγελματία πολιτικό και πως η αναγνώριση του κόσμου τον συγκινεί, παρατήρησε αναφορικά με την προεκλογική περίοδο: “Η καθημερινότητα και αυτό που εισπράξαμε σε όλη τη διαδρομή που κάναμε δείχνει ότι ο κόσμος δεν θέλει η πόλη μας να γυρίσει στα παλιά. Θέλει να συνεχίσει μαζί μας. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και πράξη την Κυριακή. Πιστεύω ότι ο κόσμος του Βόλου δεν είναι από τους δημότες που τρώνε κουτόχορτο και θα προσπαθήσει με την δυναμική του παρουσία να δείξει ότι τον ενδιαφέρει το μέλλον του. Αυτό που εισπράττουμε εμείς στην καθημερινότητά μας είναι ότι υπάρχει αποδοχή, ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάναμε και αυτό είναι που μας δίνει δύναμη και κουράγιο να φτάσουμε μέχρι την Κυριακή. Ο κόσμος του Βόλου δεν είναι από αυτούς που θα πέσουν στην παγίδα του Κλεισθένη, δεν είναι αυτός ο οποίος θέλει την συναλλαγή. Το έχει δείξει στο παρελθόν και πιστεύω ότι θα το δείξει και την Κυριακή…”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει