Έξω φρενών ο δήμαρχος Σκιάθου με την ΑΑΔΕ μέσα από το Marconi 96,1: Ακόμα δεν έχουμε στεγνώσει, ήρθαν να εισπράξουν

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Καλά, δεν υπάρχει κάποιος, αυτή την εντολή την οποία δόθηκε, να την αλλάξει; Είναι αδιανόητα αυτά που γίνονται…”

Έξω φρενών εμφανίστηκε ο δήμαρχος της Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος το πρωινό της Τρίτης στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη και αυτό διότι λίγες ώρες μετά τις καταστροφές που συνέβησαν στο νησί από το πέρασμα του “Ζορμπά” και όμως… κλιμάκιο της ΑΑΔΕ κατέφθασε ξεκινώντας τους ελέγχους, την ίδια ώρα καταστηματάρχες και ξενοδόχοι προσπαθούσαν κυριολεκτικά να μαζέψουν τα κομμάτια τους.

“Ακόμα δεν έχουμε στεγνώσει, ήρθαν να εισπράξουν”, τόνισε ο δήμαρχος και συνέχισε: “Και μου κάνει εντύπωση, πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι, ενώ βλέπουν τους άλλους με τις σκούπες να σκουπίζουν, να πάνε να τους κάνουν έλεγχο, σε μαγαζιά και σε ξενοδοχεία… Καλά δεν υπάρχει κάποιος, αυτή την εντολή την οποία δόθηκε, να την αλλάξει; Το ύψος της βροχής το οποίο έπεσε στη Σκιάθο, στη Σκόπελο και στην Αλόννησο, κυρίως σε εμάς, είναι πάνω από 140 χιλιοστά. Είναι αδιανόητα αυτά που γίνονται”.

Αναφορικά με το αίτημα του δημοτικού συμβουλίου να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο κ. Πρεβεζάνος εξήγησε ότι: “Έχει γίνει όλη η διαδικασία, έχει διαβιβαστεί στον περιφερειάρχη, ο περιφερειάρχης στο υπουργείο Εσωτερικών, στη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και περιμένουμε το αποτέλεσμα, αλλά πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί”.

Τέλος και αναφερθείς στις ενέργειες της δημοτικής αρχής, ο κ. Πρεβεζάνος είπε ότι: “Εμείς τώρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να ξελασπώσουν ορισμένες περιοχές, όπως είναι η Αγ. Παρασκευή, οι Κουκουναριές και ο Τρούλος. Να αποκαταστήσουμε τις παραλίες και να μαζέψουμε τις φερτές ύλες”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει