Φ. Γεννηματά: Επανέλαβε το αίτημα της για άμεση διενέργεια εκλογών.

Δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε η επικεφαλής του κινήματος Αλλαγή, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας πως ο κ. Τσίπρας έχει γκρεμίσει τις γέφυρες συνεννόησης και τα κόμματα δεν έχουν καμία ενημέρωση για το κυβερνητικό μεταμνημονιακό σχέδιο. Παράλληλα, επανέλαβε το αίτημά της για άμεση διενέργεια εκλογών.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η κ. Γεννηματά τόνισε πως ο πρωθυπουργός δηλητηριάζει διαρκώς το δημόσιο διάλογο με τη σκανδαλολογία. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για όσα πράττει η κυβέρνηση».

«Επομένως τώρα και πριν υπάρξουν τετελεσμένα, θεωρώ ότι πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός και για το πώς, αλλά και για το ποιον εμπιστεύεται να είναι στο τιμόνι της χώρας και να τον οδηγήσει σε μια βιώσιμη έξοδο από την κρίση. Τώρα είναι η στιγμή», σημείωσε.

Όπως ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγή δεν μπορεί να επιτρέψει στον κ. Τσίπρα «να αναλάβει άλλες δεσμεύσεις οι οποίες θα είναι επίπονες και δεν θα οδηγούν σε λύση, αλλά σε νέα αδιέξοδα. Προειδοποιώ και πήρα την πρωτοβουλία γιατί θεωρώ ότι αυτή είναι η ενδεδειγμένη λύση αυτή τη στιγμή για τη χώρα».

«Θεωρώ ότι χρειάζεται το συντομότερο δυνατό μια αξιόπιστη κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι το έλλειμμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, έβαλλε και κατά της Ν.Δ., υπογραμμίζοντας πως «δεν μπορώ να κάθομαι να παρακολουθώ αυτές τις εξελίξεις απλά και μόνο περιμένοντας το ώριμο φρούτο, όπως κάνει αυτή τη στιγμή η Ν.Δ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει