(ΦΩΤΟ) Αγώνας σκάκι σιμουλτανέ στις Φυλακές Κασσαβέτειας με τον πρώην Ομοσπονδιακό προπονητή Μιχάλη Αγγελή

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού BeActive

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Κασσαβέτειας Βόλου, το απόγευμα της Παρασκευής 28/9/2018, αγώνας σκάκι σιμουλτανέ, όπου ο πρώην Ομοσπονδιακός Προπονητής Μιχάλης Αγγελής, σκακιστής της Σ.Ε. Βόλου, αντιμετώπισε ταυτόχρονα 16 σκακιστές (κρατούμενους, υπαλλήλους και τέκνα υπαλλήλων), σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.), με την αμέριστη βοήθεια της Διευθύντριας Ευμορφίας Σαμαρά, του Προϊσταμένου Διοίκησης – Οικονομικού Ραφτόπουλου Στέφανου, του Κοινωνικού Λειτουργού Κωτούλα Λεωνίδα καθώς και των υπολοίπων υπαλλήλων και των κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού BeActive, η οποία συντονίζεται και υποστηρίζεται σε όλα τα επίπεδα, από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πριν την έναρξη του σιμουλτανέ ο Χρήστος Πιλάλης, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ο., έκανε παρουσίαση των βασικών αρχών του σκακιού και της χρησιμότητάς του μέσα στη φυλακή.

Η Ε.Σ.Ο. παρέδωσε στους συμμετέχοντες πολλά βιβλία καθώς και μπλουζάκια, ως αναμνηστικά, με το λογότυπό της.

Το Ιεραποστολικό Κέντρο Αλμυρού “Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης” και ο π. Χρήστος ανέλαβαν με όλη τους την αγάπη το κέρασμα στους συμμετέχοντες, προσφέροντας στο τέλος του αγώνα γλυκά και αλμυρά εδέσματα καθώς και αναψυκτικά”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει