ΦΩΤΟ – Αντιδήμαρχος Βόλου Σταυρίδης: Με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο Διμηνίου

Δηλώσεις αντιδημάρχου Σταυρίδη στο e-Volos.gr

Σε “κόκκινο συναγερμό”, ώστε να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό ο πρώτος εκ των τεσσάρων κυκλικών κόμβων που θα αλλάξουν ριζικά την όψη της πόλης, αυτός του Διμηνίου, έχει θέσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης.

Μιλώντας στο e-Volos.gr, ο κ. Σταυρίδης εξηγεί ότι “αυτή την ώρα εργάζονται ταυτόχρονα και με απόλυτο συντονισμό τόσο τα τρία ξεχωριστά συνεργεία του αναδόχου, όσο όμως και αυτά των αρμόδιων Τμημάτων των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα δύο εκ των τριών συνεργείων του ανάδοχου σπάνε κράσπεδα και πεζοδρόμια, ενώ το τρίο φρεζάρει το οδόστρωμα προκειμένου να δωθούν τα απαιτούμενα υψόμετρα. Την ίδια ώρα τα αρμόδια Τμήματα των Τεχνικών Υπηρεσιών απομακρύνουν τους ιστούς ηλεκτροφωτισμού και τους φωτεινούς σηματοδότες”.

Στόχος, σύμφωνα με τον κ. Σταυρίδη, είναι τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου, ο πρώτος εκ των τεσσάρων κυκλικών κόμβων, αυτός του Διμηνίου, να παραδοθεί στους δημότες και στους επισκέπτες της πόλης για τα Χριστούγεννα, οι οποίοι θα αντικρίσουν μια νέα, διαφορετική όψη της πόλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει