ΦΩΤΟ: Δείτε πώς θα είναι ο στόλος της Υπηρεσίας Καθαριότητας που θα ανεβάσει ο Μπέος στο Βόλο

Υπερσύγχρονα οχήματα και μηχανήματα αναμένονται στη πόλη περί τα μέσα Οκτωβρίου

Τις εγκαταστάσεις της εταιρίας όπου κατασκευάζονται, για να παραδοθούν περί τα μέσα Οκτωβρίου, τα νέα οχήματα και μηχανήματα του υπερσύγχρονου στόλου της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Βόλου, με τα οποία αναμένεται να πολλαπλασιαστεί η απόδοση της υπηρεσίας και να αναβαθμιστεί η ποιότητα των προσφερόμενων στους δημότες υπηρεσιών, επισκέφθηκαν το πρωί Δευτέρας, ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος, συνοδευόμενος από πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Το κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών και μάλιστα προχώρησε και στην επιλογή των χρωμάτων που θα φέρουν τα νέα οχήματα.

 

Όπως τόνισε ο κ. Μπέος η Δημοτική Αρχή παρά τις υπονομεύσεις και τα διάφορα προσκόμματα και τεχνητά εμπόδια που θέτουν διάφοροι στο έργο της, προχωρεί απαρέγκλιτα στην υλοποίηση των στόχων που εξ αρχής έχουν τεθεί, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των πολιτών και κόντρα σε οργανωμένα και άλλα συμφέροντα που επιθυμούν να μην προχωρήσει η πόλη στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει