ΦΩΤΟ: “ΤΡΕΝΟ” ο υποψήφιος του Αγοραστού, Ζλατούδης, στις Σποράδες – Και η Σκόπελος δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του!

Επίσκεψη σε Δημόσιες Υπηρεσίες της Σκοπέλου πραγματοποίησε ο κ. Αθανάσιος Ε. Ζλατούδης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Σποράδων με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.

Στο Δήμο Σκοπέλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο κ. Βασιλούδη, με προϊσταμένους και στελέχη του Δήμου, με αρκετούς από τους οποίου συνεργάστηκαν στο παρελθόν όντας επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Σκιάθου και έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης, όπου συζητήθηκαν θέματα περαιτέρω συνεργασίας και στρατηγικής ανάπτυξης μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με τους Προϊσταμένους και τα στελέχη του Αστυνομικό Τμήμα, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και του Υπολιμεναρχείου Σκοπέλου, συζητήθηκαν θέματα υπηρεσιακής αναβάθμισης και ετοιμότητας, καθώς και θέματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, θέματα γνώριμα στον κ. Ζλατούδη όντας μέλος την οικογένειας των σωμάτων ασφαλείας ως γιός ε.α. Υπαστυνόμου αλλά και ως έφ. Λ/γό.

Την αναγκαιότητα στελέχωσης με περισσοτέρους γιατρούς σε αριθμό αλλά και ειδικότητες, καθώς και θέματα συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων, επικεντρώθηκαν οι συζητήσεις κατά την επίσκεψη στο Περιφερειακό Κ.Υ. Σκοπέλου, όπου συναντήθηκε με ιατρικό προσωπικό και στελέχη της διοίκησης.

Στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Σκοπέλου η συζήτηση με τα στελέχη της υπηρεσίας, επικεντρώθηκε στο μέχρι τώρα έργο της εξειδικευμένης αυτής δομής, έργο που ξεπερνά τα διοικητικά όριο της Σκοπέλου καθώς εξυπηρετεί συμπολίτες μας και από την Αλόννησο και από την Σκιάθο. Τέλος, ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, και καλή προσωπική επιτυχία στον κ. Ζλατούδη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει