ΦΟΒΕΡΟ – ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: Η τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων στις εξετάσεις για απόκτηση διπλώματος – Όταν η δημοσιογραφία ασκείται ουσιαστικά!

Η πρόταση μετά την διαπίστωση και την επιμονή του δημοσιογράφου ότι ελάχιστοι ξέρουν να τοποθετούν αντιολισθητικές αλυσίδες

Μια καταπληκτική πρόταση, την οποία προκάλεσε η δημοσιογραφική επιμονή στην διαπίστωση ότι ελάχιστοι Έλληνες ξέρουν να τοποθετούν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους, κατατέθηκε το πρωινό της Δευτέρας στα ερτζιανά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη στον Γιώργο Κουμιώτη και στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Τη διαπίστωση έκανε ο Γιώργος Κουμιώτης, επιμένοντας ότι κάτι θα πρέπει να γίνει με το θέμα, κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Δωροθέα Κολυνδρίνη, λέγοντας ότι ο Έλληνας χρειάζεται πράγματι εκπαίδευση. Πηγαίνοντάς το μάλιστα λίγο παρακάτω, η αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ιδέα η τοποθέτηση των αντιολισθητικών αλυσίδων αλλά και ελαστικών, να συμπεριληφθεί στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης, ιδέα που όπως τόνισε θα καταθέσει ως πρόταση αρμοδίως.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει