Γ.Γ. ΥΠΟΙΚ Τριαντόπουλος στο Marconi 96,1: “Το 86% των ΚΑΔ στα πλαίσια στήριξης, πλέον αρχίζουμε και εξειδικεύουμε τα μέτρα ανά κλάδο”

ΗΧΗΤΙΚΟ: Έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις σε πλείστα όσα ερωτήματα, ενώ απάντησε και για τους κλάδους του Τουρισμού, για τους Αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους αλλά και για τους επιστήμονες

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος, με αφορμή τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης προς εργαζόμενους και επιχειρήσεις στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Κορονοϊού στην Οικονομία.

Ο κ. Τριαντόπουλος, με έναν απόλυτα κατανοητό τρόπο έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις σε πλείστα όσα ερωτήματα διατυπώνονται τις τελευταίες ημέρες, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στους κλάδους του Τουρισμού, στους αγρότες, στους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους αλλά και στους επιστήμονες.

Αναφερθείς στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Η εβδομάδα ξεκίνησε με τις ανακοινώσεις εξειδίκευσης ενός ολιστικού σχεδίου, το οποίο ισχύει για τον μήνα Απρίλιο. Είναι ένα ολιστικό σχέδιο που αφορά επιχειρήσεις και εργαζόμενους, επιχειρήσεις που έκλεισε το κράτος, επιχειρήσεις και κλάδους οι οποίοι έχουν πληγεί, γιατί στην ουσία καλύπτουμε το μεγαλύτερο μέρος της Οικονομίας και τους εργαζόμενους. Στα πλαίσια στήριξης έχει ενταχθεί το 86% των ΚΑΔ… Και αφού αναπτύξαμε αυτό το ολιστικό σχέδιο, πλέον αρχίζουμε και εξειδικεύουμε ανά κλάδο τα μέτρα, που εκεί ξέρετε χρειάζεται μια πιο λεπτομερής ανάλυση των δεδομένων”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει