Γαλακτοκομικά προϊόντα προσέφερε η ΕΒΟΛ στην Αστυνομία

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων Εορτών, διατηρώντας ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων και με ισχυρό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τη χαρακτηρίζει, προχώρησε σήμερα στη δωρεά 120 τεμαχίων γαλακτοκομικών προϊόντων, προς τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Όπως αναφέρει η υπηρεσία, «η ενέργεια αυτή, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα και ανιδιοτελούς προσφοράς που υλοποιεί ο Συνεταιρισμός, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αστυνομικών μας, εκφράζοντας εμπράκτως την υποστήριξή του στο δύσκολο έργο μας.

Για τον λόγο αυτό, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημοσίως τις θερμές μας ευχαριστίες, προς τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου κ. Νικήτα Πρίντζο, για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά των προϊόντων του Συνεταιρισμού αλλά και των διαχρονικών δωρεών γενικότερα προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ευχόμενοι ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με υγεία, καθώς επίσης πάντα επιτυχίες σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα του Συνεταιρισμού στον οποίο προεδρεύει».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει