Γάντια και θερμόμετρα σώματος δώρισε η ΟΕΒΕΜ στο Νοσοκομείο Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 5 Μαϊου 2020 από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνγησίας (ΟΕΒΕΜ) στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου 20.000 γάντια, εκ των οποίων 1.000 θα πάνε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ αύριο θα παραδοθούν 5 θερμόμετρα σώματος ανέπαφης μέτρησης με laser, εκ των οποίων το ένα θα παραδοθεί στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Η ΟΕΒΕΜ μετά την παράδοση των 4.000 μασκών που έγινε στις 10 Απριλίου 2020 προχώρησε σε μία ακόμα ενέργεια περαιτέρω ενίσχυσης των Δομών Δημοσίας Υγείας της Μαγνησίας. Στηριζόμενη στην οικονομική βοήθεια των Πρωτοβάθμιων Σωματείων αλλά και με την παράλληλη συμμετοχή επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων, ο λογαριασμός ειδικού σκοπού που διαμορφώθηκε ενισχύεται δίνοντας τη δυνατότητα για τέτοιες ενέργειες.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η ενίσχυση αυτού του ειδικού λογαριασμού πραγματοποιείται από επαγγελματίες, οι οποίοι είτε είναι «κλειστά» είτε είναι «ανοιχτά/κλειστά». Η κατεύθυνση και το μήνυμα που δίνουμε σαν Ομοσπονδία είναι ότι βάζουμε πρώτα και πάνω απ’ όλα τον πολίτη. Ο συνδικαλιστικός μας ρόλος δεν περιορίζεται πουθενά, γιατί πρώτα και πάνω απ’ όλα τίθεται το θέμα της υγείας. Γι’ αυτό και καλούμε και άλλα σωματεία και άλλους φορείς και άλλους επιχειρηματίες να ενισχύσουν αυτόν τον λογαριασμό προκειμένου να προβούμε στο άμεσο μέλλον στην αγορά και άλλου αναλώσιμου υλικού, το οποίο θα καλύψει τα δικαιολογημένα κενά που υπάρχουν αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Βασική μας αρχή είναι: «ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣ», και σε αυτή την αρχή είμαστε αδιαπραγμάτευτοι.

Φυσικά ο λογαριασμός ειδικού σκοπού παραμένει ανοιχτός:

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με ΑΡΙΘΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 032304-017-5001-02 και IBAN: GR4309101070000323041720026 και ΕΠΩΝΥΜΙΑ: «ΟΕΒΕΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει