Για δυο κυκλικούς κόμβους, σε Αλμυρό και Ευξεινούπολη, δεσμεύτηκε η Κολυνδρίνη στον Χατζηκυριάκο

Επίσκεψη του Δημάρχου Αλμυρού στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμυρού κ. Χατζηκυριάκος, συνοδευόμενος από Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

Πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας και του Δήμου και έχουν να κάνουν με την προώθηση και κατασκευή έργων ανάπτυξης του Δήμου Αλμυρού που θα αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μόνιμων κατοίκων και τουριστών. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα καταδυτικά Μουσεία στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, η δημιουργία Φορέα Διαχείρισης για τα Φράγματα, αλλά και η προώθηση της αναγκαιότητας δημοπράτησης του αγωγού λιμνοδεξαμενής στο Ξηριά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, προϋπολογισμού 3 εκ. ευρώ.

Από την συζήτηση δεν έλειψαν να αναφερθούν, έργα με ιδιαίτερη αξία για την ευρύτερη περιοχή και έχουν να κάνουν με τη γέφυρα στις Μικροθήβες, στη θέση «Χολόρεμα», με την πεζοδρόμηση και τον φωτισμό στο Κρόκιο και με την κατασκευή ενός κόμβου στην είσοδο του Αλμυρού και ενός στην είσοδο της Ευξεινούπολης, για τα οποία η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη δεσμεύτηκε να τα υλοποιήσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, μετά την κατάθεση σχετικού φακέλου.

Σε σχετικές της δηλώσεις η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Επιδιώκουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας την συνεργασία με όλους τους Δήμους, προκειμένου να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην υλοποίηση έργων σημαντικών για την κάθε περιοχή. Σήμερα δέχθηκα στο γραφείο μου τον Δήμαρχο Αλμυρού με τον οποίο συζητήσαμε τα έργα που χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε ως Περιφέρεια στο Δήμο Αλμυρού. Εύχομαι και ελπίζω η συνεργασία μας με το Δήμο να συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση σημαντικών έργων, προς όφελος των πολιτών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει