Γιάνης πίνει, αντιπολίτευση κερνάει – Τελευταία τους ευκαιρία να ρίξουν τον Τσίπρα

Σε μία ύστατη προσπάθεια αποκαθήλωσης της λαϊκής ετυμηγορίας, η οποία τους έστειλε στο πολιτικό καναβάτσο, τα κόμματα εξουσίας της κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης εν μέσω θερινής ραστώνης σέρνονται κυριολεκτικά -αναγάγοντάς τον σε πολιτικό ήρωα- πίσω από τον “πολυαγαπήμενο” τους άλλοτε υπουργό Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς, Γιάνη Βαρουφάκη. Το σίριαλ καταπώς φαίνεται της εκδοτικής τρίπλας του ανδρός θα το παρακολουθήσουμε σε όλες τις “θερινές κινηματογραφικές αίθουσες” του σε διατεταγμένη υπηρεσία και χρεοκοπημένου εκδοτικού προσωπικού, το οποίο παίζει επίσης κυριολεκτικά τα ρέστα του μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις, που σε βαθμό επικινδυνότητας πλέον το πλησιάζουν, αν όχι το έχουν ήδη αγγίξει.

Το όνειρο καλοκαιρινής νυχτός για επιστροφή στην κανονικότητα των θαλασσοδανείων, της διαφθοράς, της διαπλοκής και της σήψης όλων των βαθμίδων της εξουσίας, που οδήγησαν τη χώρα στο κατάντημα, ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο.

Οι κυριακάτικες ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης γνωστές από πλείστες όσες πηγές πληροφόρησης, η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου, δια μέσω κυβερνητικών κύκλων, η αναμενόμενη. Η ουσία μια και μοναδική, αντικατοπτρίζεται στη τσέπη του κάθε απλού Έλληνα πολίτη!

Υ.Γ.: Σε τοπικό επίπεδο… και μη χειρότερα… Άντε και του χρόνου σπίτια μας…!!!

Α.Κ.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει