ΑΡΘΡΟ Γιώργου Καλτσογιάννη: Ζητάμε την συστράτευση όλων για μια νέα σελίδα στον τόπο

ΑΡΘΡΟ του Γιώργου Καλτσογιάννη, Υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας ΝΔ

Η προκήρυξη των πρόωρων εθνικών εκλογών αποτελεί από μόνη της μια σημαντική πολιτική εξέλιξη που πολλοί Έλληνες ανέμεναν.

Μετά από τέσσερα και πλέον χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όπου η κοινωνία φτωχοποιήθηκε και η χώρα βρέθηκε στο τέλμα της οικονομικής στασιμότητας, ανοίγεται ένας νέος δρόμος.

Στο διάστημα των τεσσάρων εβδομάδων που απομένουν, πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενεργοποιηθούμε και να συστρατευθούμε, για να γράψουμε μια νέα σελίδα για τον τόπο, να δημιουργήσουμε πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης για την Ελλάδα, να εκσυγχρονίσουμε το Κράτος και να ενισχύσουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας.

Οφείλουμε να κάνουμε ξανά την Ελλάδα περήφανη και πρωτοπόρα, παραγωγική και καινοτόμα, με εξωστρέφεια και δημιουργικότητα.

Σε αυτή την πρόκληση που παρουσιάζεται για την χώρα, μόνο η Ν.Δ. έχει το πρόγραμμα, το σχέδιο αλλά και την γνώση, για να οδηγήσει τον τόπο σε δρόμους νέων επιτυχιών.

Τις θέσεις και τις προτάσεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης θα τις επικοινωνήσουμε στις συναντήσεις μας που θα έχουμε σε κάθε γειτονιά του πολεοδομικού συγκροτήματος, σε κάθε κωμόπολη και χωριό της Μαγνησίας όλη αυτή την περίοδο.

Με κεντρικό στόχο να εμπνεύσουμε και να περιγράψουμε το όραμα της παράταξής μας στους συμπολίτες μας θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε ξανά την ελπίδα και τον δυναμισμό στην ελληνική κοινωνία.

Σε αυτές τις εκλογές που έρχονται δεν μπορούν να υπάρξουν νικητές και χαμένοι, θα είναι μόνο νικητές και αυτοί θα είναι όλοι οι Έλληνες. Γιατί είμαστε η παράταξη όλων των Ελλήνων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει