Η A&K Risk Management Consulting του Άγγελου Αγραφιώτη σύμβουλος του Επιμελητηρίου, στο πλευρό των επαγγελματιών

Μάθετε αναλυτικά όσοι έχετε επιχειρήσεις πώς μπορείτε να επωφεληθείτε

Στην υπογραφή σύμβασης με το Επιμελητήριο Μαγνησίας προχώρησε η A&K Risk Management Consulting, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Άγγελο Αγραφιώτη.

Η ανάθεση στην Εταιρεία A&K Risk Management Consulting περιλαμβάνει: Συμβουλευτική Υποστηρίξεων επιχειρήσεων σε λογιστικά και χρηματοοικονομικά ζητήματα, όπως ενδεικτικά αναδιάρθρωση επιχειρήσεων, παροχή βοήθειας σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κίνδυνο, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα επιχειρηματικότητας, διαχείρισης κρίσεων, χειρισμό θεμάτων καθημερινού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος καθώς και συμβουλευτική για έναρξη επιχειρήσεων, αξιοποίηση κεφαλαίου και προοπτικές επιχειρηματικότητας, εξαγωγές.

Στελέχη της A&K Risk Management Consulting θα δέχονται τα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18.00-20.00 σε χώρο εντός του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης σε διαφορετική ημέρα και ώρα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τη γραμματεία της ΕΑΕΜ στα τηλ. 24210-94700 κα Ελένη Πασχάλη.

Οι συμβουλές στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας που θα της ζητήσουν, θα παρέχονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και στα πλαίσια αυτά ο Γενικός Διευθυντής της A&K Risk Management Consulting κ Άγγελος Αγραφιώτης δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά εγώ και τα στελέχη της Εταιρείας μου θα είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες του Νομού μας, που με δυσκολία κατορθώνουν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους στο σημερινό κακό οικονομικό περιβάλλον. Σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί ανοικτή Εκδήλωση-Ενημέρωση των επαγγελματιών του Νομού μας, για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που μπορούμε να τους παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει