Η αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη με χριστουγεννιάτικα δώρα στο πλευρό των Ιδρυμάτων και των Σωφρονιστικών Καταστημάτων

Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κολυνδρίνη: Η Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, καθημερινά προσπαθεί και δίνει λύσεις σε προβλήματα και αιτήματα των πολιτών…

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων διένειμε σε Ιδρύματα, όπως, Γηροκομείο, Ορφανοτροφείο, Κιβωτός Του Κόσμου, Άσπρες Πεταλούδες, Δος Ημίν Σήμερον και στα Σωφρονιστικά Καταστήματα του Νομού Μαγνησίας Χιλιαδού και Κασσαβέτειας, την πατροπαράδοτη γαλοπούλα, ως είθισται τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Σε αυτό το πλαίσιο η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, επισκέφθηκε το Ίδρυμα «Κιβωτός Του Κόσμου». Συνομίλησε με το προσωπικό, με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό», μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού για καλές γιορτές. Τις προσεχείς ημέρες η Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι θα επισκεφθούν και άλλα Ιδρύματα, όπου θα μοιράσουν δώρα σε παιδιά.

Όπως ανέφερε η κ. Κολυνδρίνη, «η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, καθημερινά προσπαθεί και δίνει λύσεις σε προβλήματα και αιτήματα των πολιτών και τις γιορτές δίνει χαρά και δώρα σε ανθρώπους που το έχουνε πραγματικά ανάγκη, είτε μέσω φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, είτε μέσω επισκέψεων σε Ιδρύματα και Σωφρονιστικά Καταστήματα του Νομού μας. Είναι ημέρες γιορτινές, ημέρες αγάπης και είναι ευκαιρία να δείξουμε όλοι μας ως άνθρωποι την φιλανθρωπία μας και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Εύχομαι σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει