Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Βόλο – Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε σήμερα στον Βόλο και επισκέφθηκε το Δημαρχείο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση στην πόλη. Ο δήμαρχος εξήγησε στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου το μέγεθος της τραγωδίας και την ένταση των καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο δημαρχείο ο Αχιλλέας Μπέος την ξενάγησε στο Επιχειρησιακό Κέντρο που έχει στηθεί από την Πολιτική Προστασία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Πρόεδρος χαιρέτησε έναν έναν τα στελέχη και τους έδωσε συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνουν σε αντίξοες συνθήκες.

Μετά το τέλος την επίσκεψης ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως παρουσίασε στην κ. Σακελλαροπούλου την εικόνα της πόλης που κάθε μερα επανέρχεται κατά την εκτίμησή του στην κανονικότητα.

“Υπηρξε ενημέρωση προς την κ. Πρόεδρο. Είχε έκδηλο ενδιαφέρον και ήθελε να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί. Της εξήγησα πως είναι η κατάσταση και πως ο Βόλος κάθε μέρα επανέρχεται σε μία κανονικότητα σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση που είναι τα δύο κύρια θέματα. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω από 150 μηχανήματα. Η κ. Σακελλαρούλου ενημερώθηκε για το δίκτυο, για το νερό, για τους δρόμους και της έδωσα μία πλήρη εικόνα. Ήταν μία ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα”.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει