Η «Λερναία Ύδρα» του Έκτορα Απέργη παρουσιάζεται στα Public του Βόλου

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα διαβάσουν οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Πολύζος και Ρωσάνα Πώποτα και η φιλόλογος Βαρβάρα Καζάκου

To Public Βόλου, Όγλ 28 & Κονταράτου 1, φιλοξενεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, ώρα 7.00 το απόγευμα την παρουσίαση του αστυνομικού κοινωνικοπολιτικού θρίλερ του Έκτορα Απέργη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή με τίτλο «Λερναία Ύδρα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν και θα διαβάσουν οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Πολύζος και Ρωσάνα Πώποτα και η φιλόλογος Βαρβάρα Καζάκου.

 

Οπισθόφυλλο

Στην Αθήνα των Μνημονίων, στην Ελλάδα της κοινωνικής σήψης και διαφθοράς, η επανάσταση γίνεται προσωπική υπόθεση της Μελίνας Νικολαΐδου. Ποιο μυστικό κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες κυβερνητικών στελεχών; Ποιος ο ρόλος του αδερφού της και έγκριτου δημοσιογράφου; Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, δύο πιστοί υπηρέτες του νόμου, πολιτικά πρόσωπα και ένας έντιμος σωματοφύλακας ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και δοκιμάζονται στις πιο ακραίες καταστάσεις. Ποιος καθορίζει άραγε τον τρόπο που επέρχεται η Νέμεσις; Είναι ο φόνος ο μόνος τρόπος για την απόδοση ευθυνών;

«Το αίμα θα ξεπλύνει τις αμαρτίες τους. Φοβερή και αμείλικτη η Νέμεσις απέναντι σε όσους βεβηλώνουν τα όνειρά μας…»

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Έκτορας Απέργης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι λάτρης της σκανδιναβικής λογοτεχνίας και του ευρωπαϊκού κινηματογράφου. Το 2014 κυκλοφόρησε το μυθιστόρημά του με τίτλο «Βρες με…» από τις εκδόσεις Ωκεανός. Η «Λερναία Ύδρα» είναι το δεύτερο συγγραφικό του δημιούργημα, απόλυτα επηρεασμένο από τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει