Η ΜΑΓΕΙΑ του ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ: ΙΝΔΙΑ – ΒΟΜΒΑΗ, ΗΧΗΤΙΚΟ – ΕΝ ΠΛΩ – Η ραδιοφωνική έκπληξη του Γ. Κουμιώτη στον Βολιώτη πλοίαρχο Ιωάννη Νάπα και η συγκίνηση του ακροατηρίου

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη

Ραδιοφωνική έκπληξη στον Βολιώτη πλοίαρχο Ιωάννη Νάπα του φορτηγού πλοίου “Orion”, το οποίο εκείνη την ώρα έπλεε με προορισμό την Βομβάη της Ινδίας, πραγματοποίησε το πρωινό της Παρασκευής ο Γιώργος Κουμιώτης, κατά την διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής στο Radio Marconi 96,1 F.M.

O Βολιώτης πλοίαρχος, ο οποίος παραμονές της Πρωτοχρονιάς, έχοντας αποπλεύσει από το Πόρτλαντ (Όρεγκον) με προορισμό το Τσίταγκον (Μπανκλαντές), είχε ευχηθεί στους ακροατές του ραδιοφώνου, δέχθηκε με χαρά την έκπληξη και έστειλε τα δικά του μηνύματα στο ακροατήριο.

Όπως είπε, θα ξεφορτώσουν στην Βομβάη χύδην φορτίο με σιδηρομετάλλευμα και θα φορτώσουν χύδην φορτίο ζάχαρης για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η συγκίνηση του ακροατηρίου στο άκουσμα της φωνής του πλοιάρχου όπως ήταν λογικό ήταν για ακόμα μια φορά μεγάλη, εάν αναλογισθεί κανείς τον αριθμό των οικογενειών του Βόλου, μέλη των οποίων ταξιδεύουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει