Η ΟΕΒΕΜ καλεί σε Κυριακάτικη Αργία την 5η Νοέμβρη

“Συμπορευόμενοι με την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλεί τα μέλη της, εμπόρους και επαγγελματίες, να παραμείνουν κλειστά τη Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Συμπορευόμενοι με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου, η Ομοσπονδία είναι υπέρ της λειτουργίας των καταστημάτων μόνο των τριών Κυριακών των εορταστικών περιόδων, δηλαδή Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Πάσχα.

Το θέμα λειτουργίας των καταστημάτων 8 Κυριακές έχει απαξιωθεί.

Οι καταναλωτές πρέπει να στηρίξουν αυτό το κάλεσμα και να μην στηρίξουν τα πολυκαταστήματα που θα παραμείνουν ανοιχτά.

Οι έμποροι και επαγγελματίες του Νομού μας είναι πάντα στη διάθεση των καταναλωτών σύμφωνα με το ωράριο.

Πρέπει να γνωρίζουμε πως η λειτουργία των καταστημάτων στο εξωτερικό τις Κυριακές συμβαίνει μόνο όπου τα καταστήματα είναι ανοιχτά λιγότερες ώρες τις καθημερινές.

Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές επηρεάζει αρνητικά την επιβίωση των τοπικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ενισχύει τα ξένα μονοπώλια.

Η επιβίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μας δεν εξαρτάται από το άνοιγμα των Κυριακών, αλλά από μία σωστή οικονομική πολιτική όπως μείωση φορολογίας, αύξηση ρευστότητας, ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό κλπ. για ένα αξιοπρεπές αύριο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Γι’ αυτό λέμε ΟΧΙ στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και καλούμε όλα τα μέλη αλλά και το καταναλωτικό κοινό να μην συμμετέχει στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Εκ του ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει