Η πόλη του Αλμυρού πιο όμορφη από ποτέ, φωταγωγήθηκε και φόρεσε τα γιορτινά της

Πλούσιο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Πιστός στο ραντεβού του ο Δήμος Αλμυρού υπό τον Δημήτρη Εσερίδη, σε μία πραγματικά εντυπωσιακή τελετή που αγκάλιασαν μικροί και μεγάλοι το απόγευμα της Κυριακής, μοιράζοντας χαμόγελα, φωταγώγησε την πόλη, η οποία φόρεσε τα γιορτινά και ρεαλιστικά χαρακτηρίζεται πιο όμορφη από ποτέ.

Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, διοργανώνει για τις γιορτές των Χριστουγέννων μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, με στόχο να δοθεί στην πόλη ένα γιορτινό κλίμα και να μεταδοθεί η μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

 

Σε όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων θα βρίσκεται στην πλατεία μας Λούνα Παρκ, όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να το απολαμβάνουν δωρεάν.

“Καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν και να συμμετάσχουν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις όπου θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν, να κατασκευάσουν, να δημιουργήσουν, να παίξουν και να χαρούν, μεταδίδοντας το μήνυμα της αγάπης σε όλους τους συνανθρώπους μας”, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποία παρουσιάζεται και το πλήρες, πλούσιο ομολογουμένως πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

 

Το Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Δεκεμβρίου 2017

Στις 17:30 μ.μ. στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης θα διεξαχθεί Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Δεκεμβρίου 2017

Η πόλη μας φωτίζεται, το δέντρο ανάβει και η γιορτή ξεκινάει.

Στις 18:00 μ.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου  η Φιλαρμονική του Δήμου μας  μαζί με μικρούς μαθητές των Δημοτικών σχολείων ντυμένους αγγελάκια και Αι Βασίληδες συγκεντρώνονται και ξεκινούν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης παίζοντας  και τραγουδώντας  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 18:30 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε στην όμορφη πλατεία μας πλούσιο μουσικό πρόγραμμα από τη Μικτή Τετράφωνη χορωδία του Δήμου Αλμυρού, την Παιδική – Νεανική χορωδία  του  Δημοτικού Ωδείου, τη Χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, και την Παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών «Ίωνες»,   με τη συνοδεία της μαέστρου  Μ. Σαμαρτζή και ακολουθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου  από το Δήμαρχο  Αλμυρού κ. Εσερίδη Δ. Ένα  λαμπερό Λούνα Παρκ αδημονεί να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους. Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της ΄Ένωσης  Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα  περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

ΔΕΥΤΕΡΑ  11  Δεκεμβρίου 2017

«Στολίζουμε το δένδρο μας» από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ.  στην  είσοδο  του Δημαρχείου. Τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους και κατασκευάζουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού  και το τμήμα  Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού.

ΤΡΙΤΗ  12  Δεκεμβρίου 2017 

Προβολή ταινίας  από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. στην  είσοδο  του  Δημαρχείου από τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού

ΤΕΤΑΡΤΗ  13 Δεκεμβρίου 2017 

«Χριστουγεννιάτικες κατασκευές – χειροτεχνίες, από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. στην είσοδο του Δημαρχείου,  μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΠΕΜΠΤΗ  14 Δεκεμβρίου 2017

Στην  Είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. Παρουσίαση του παραμυθιού  «Κάτι χάνω – κάτι βρίσκω» από τον Δημήτρη Αίσωπο και Μάρω Αισώπου, μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  15  Δεκεμβρίου  2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. τα παιδιά χρησιμοποιούν τη φαντασία τους, παίζουν και δημιουργούν χριστουγεννιάτικες κατασκευές  με χριστουγεννιάτικα υλικά,  μαζί με τους εκπαιδευτικούς  του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού.

ΣΑΒΒΑΤΟ  16  Δεκεμβρίου 2017

Στις 18:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ενορίας και των κατηχητικών του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Δεκεμβρίου 2017

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 Δεκεμβρίου 2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:00 μ.μ. – 19:00 μ.μ. «Φρικαντέλλα,  η Μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα», εκπαιδευτικό πρόγραμμα με εικαστικές και μουσικοκινητικές δραστηριότητες (φέρετε μαζί σας και το τρίγωνό σας),  από το τμήμα βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού με  υπ. καθηγήτριες Τσούγκρα Μ. και Γλυκού Α.

ΤΡΙΤΗ  19  Δεκεμβρίου  2017

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Αλμυρού, στις 17:30 μ.μ. στο Δ. Ωδείο  Αλμυρού.

ΤΕΤΑΡΤΗ    20  Δεκεμβρίου  2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:30 μ.μ. – 18:30 μ.μ. ελάτε να διασκεδάσετε  κάνοντας  Face Painting  με τη Μίνα Χρυσικού.

ΠΕΜΠΤΗ  21  Δεκεμβρίου  2017

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, στις 17:00 μ.μ., η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 Δεκεμβρίου 2017

Στην  είσοδο  του Δημαρχείου από τις 17:30 μ.μ. – 18:30 μ.μ.  ελάτε να γράψουμε το γράμμα στον Αι Βασίλη με τη  Μίνα Χρυσικού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 Δεκεμβρίου 2017

Η Φιλαρμονική του Δήμου θα σκορπίσει το πρωί τις μελωδίες της σε όλη την επαρχία Αλμυρού.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού στις 19:30 μ.μ. θα απολαύσετε ταχυδακτυλουργικά από το Magello show.

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Δεκεμβρίου 2017

Τα κάλαντα στην πόλη μας και στους Δημοτικούς Άρχοντες, ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής στις  11:30 π.μ.  στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε  μια ομάδα και  να τραγουδήσουμε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31 Δεκεμβρίου  2017

Τα κάλαντα στην πόλη μας και στους Δημοτικούς Άρχοντες ψάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής και της παιδικής και νεανικής χορωδίας  του Δημοτικού Ωδείου, στις  11:30 π.μ. στην Πλατεία του Αλμυρού. Ελάτε όλοι μαζί να γίνουμε ομάδα και  να τραγουδήσουμε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Ιανουαρίου 2018

Οι καλαντάρηδες του Περιφερειακού Τμήματος Χορού Αλμυρού, του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου θα ξεχυθούν από τις 18:00 μ.μ. στους δρόμους του Αλμυρού και στην αγορά για να  ψάλλουν τα κάλαντα των Φώτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει