Η Ζ. Μακρή γευμάτισε με τα παιδιά του ορφανοτροφείου Βόλου σε εστιατόριο της πόλης

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή προσέφερε γεύμα αγάπης στα παιδιά του ορφανοτροφείου Βόλου σε εστιατόριο της πόλης, παραμονή των Θεοφανίων. Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του ιδρύματος σε συνεργασία με το πολιτικό γραφείο της κας Μακρή πραγματοποίησαν την επιθυμία της και τα παιδιά απόλαυσαν το εορταστικό γεύμα τους παρέα με την υφυπουργό, η οποία τους προσέφερε δώρα και φρόντισε να κάνει αυτήν την έξοδο ιδιαίτερη και αξέχαστη για όλους.

Η κίνηση της υφυπουργού Παιδείας προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο Βόλου είχε την απλότητα, τον αυθορμητισμό και τη φυσικότητα που ταιριάζει σε αληθινά μεγάλες πράξεις. Το μήνυμα, που θέλησε να επικοινωνήσει η κα Μακρή με αυτήν την διακριτική χειρονομία, είναι το ίδιο που πρεσβεύει και μεταδίδει με την στήριξή της στις δομές και τους οργανισμούς που καλύπτουν ανάγκες παδιών που μεγαλώνουν μακριά από το οικογενειακό περιβάλλον.

«Η ημέρα μας φωτίστηκε από χαμόγελα, γέμισε χαρά από τις ανταλλαγές ευχών και τις συζητήσεις με τα παιδιά και χόρτασε από αγάπη, καλή παρέα και ουσιαστική συναναστροφή. Δε θέλω να πω πολλά, θέλω να προσφέρω πολλά σε αυτά τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά. Ελπίζω η φιλανθρωπία, η ευσπλαχνία και η γενναιοδωρία να βρίσκουν, πάντα, τρόπους να μεταλαμπαδεύονται, να πολλαπλασιάζονται και να φέρνουν στις ζωές των παιδιών το χαμόγελο, την ξεγνοιασιά, την ασφάλεια και την φροντίδα, που έχουν ανάγκη για να προχωρήσουν και να προοδεύσουν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν να βρεθούμε σε αυτό το μεγάλο οικογενειακό τραπέζι, να καθίσουμε δίπλα δίπλα με τα παιδιά, να μοιραστούμε στιγμές απλές, καθημερινές όπως ένα μεσημεριανό γεύμα, αυτό το γεύμα αγάπης, αγάπης που δώσαμε, αγάπης που πήραμε, αγάπης που εκτιμούμε.

Το σημερινό γεύμα ήταν αληθινή ευλογία για μένα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει