Η Ζ. Μακρή πρώτη και με διαφορά στην πρόθεση ψήφου των γυναικών της Μαγνησίας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή απηύθυνε πρόσκληση από καρδιάς στις γυναίκες της Μαγνησίας σε κυριακάτικη συνάντηση στο cafe Αχίλλειον Φουαγιέ, στην παραλία του Βόλου.

Ένα κάλεσμα, που όπως έλεγε χαριτολογώντας η ίδια η Υφυπουργός Παιδείας, όταν συναντούσε φίλες και τις προσκαλούσε προφορικά, απευθυνόταν “σε όλα τα κορίτσια της Μαγνησίας από 5 έως 105 χρονών! Ευπρόσδεκτοι και οι κύριοι που θα θελήσουν να παραβρεθούν!”.

Το κυριακάτικο μεσημέρι της 7ης Μαΐου, απέκτησε ξεχωριστή θέση στην προεκλογική πορεία της Υφυπουργού Παιδείας προς τις κάλπες και ιδιαίτερη αξία στην καρδιά της και τη σχέση της με τις γυναίκες της Μαγνησίας.

Η Ζέττα Μακρή, η πρώτη γυναίκα που εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλία, ευχαρίστησε τις γυναίκες της Μαγνησίας για την παρουσία τους και την ισχυρή πολιτική άποψη, που εκφράζουν, διακρίνοντας στα πρόσωπά τους, όλες “τις φίλες παλιές και καινούργιες, τις γυναίκες που βρίσκονται για πρώτη φορά στην παρέα μας και τις νέες παρουσίες που ανανεώνουν την δυναμική μας. Είμαι υπερήφανη για την ισχυρή πολιτική φωνή που υψώνετε, φίλες μου, για τη δυναμική παρουσία σας στο σώμα των ψηφοφόρων, που με την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος τους, διεκδικούν την πολιτική σταθερότητα, την ανάπτυξη, την ευημερία. Σας ευχαριστώ για την στήριξή σας, συνεχίζω να εργάζομαι για τον τόπο και να σας κοιτάζω στα μάτια, εκεί όπου συναντιούνται τα καθαρά βλέμματά μας, η αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, που έχουμε χτίσει”.

Η συνάντηση είχε τεράστια απήχηση και συμμετοχή και κύλησε με χαλαρή κουβέντα, όμορφη διάθεση και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο σεβασμός, η φιλία και η θετική ενέργεια, όταν βρεθούν μαζί σε γόνιμο περιβάλλον.

Η υποψηφιότητα της Ζέττας Μακρή κράτα σταθερά την πρώτη θέση με διαφορά και με ολοένα αυξητική τάση στην προτίμηση των ψηφοφόρων, γυναικών και ανδρών, γεγονός που αποδεικνύεται μέσα από τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις της και τις ομιλίες της, που γράφουν πολιτική ιστορία στην Μαγνησία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει