Η Ζ. Μακρή στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής καθηκόντων του νέου Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, μετά την δοξολογία του χοροστατούντος Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο απερχόμενος επίτιμος Αρχηγός Ναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης παρέδωσε την Αρχηγία του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. στο νέο Αρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιάς, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Οικονόμου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Κυριαζόπουλος, ο Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, Βουλευτές, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και αντιπροσωπείες των Εφοπλιστικών Ενώσεων και των Ναυτεργατικών Σωματείων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Η Υφυπουργός Παιδείας συνεχάρη τον απερχόμενο, Βολιώτη στην καταγωγή, Αρχηγό για την ολοκλήρωση της θητείας του και το έργο που επιτέλεσε με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, ενώ ευχήθηκε στον νέο Αρχηγό καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα και στο έργο εθνικής ευθύνης και σημασίας που παράγει το Λιμενικό Σώμα με τον καθημερινό αγώνα των στελεχών του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει