Η Ζ. Μακρή στις τελετές ανάληψης καθηκόντων του Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. & απονομής πτυχίων στη Σχολή Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην τελετή Παράδοσης – Ανάληψης καθηκόντων του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, την Πέμπτη 14 Απριλίου.

Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Στρατηγό ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Η Υφυπουργός Παιδείας συνεχάρη τον απερχόμενο Αρχηγό, ο οποίος υπηρέτησε με πίστη, σεβασμό και μαχητικότητα το όραμα για μια σύγχρονη αστυνομία και υπερασπίστηκε την προστασία των πολιτών και την εθνική ασφάλεια, ενώ ευχήθηκε στον νέο Αρχηγό καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην ανάληψη των καθηκόντων του και στην υψίστης σημασίας αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενώ, την Παρασκευή 15 Απριλίου, η Υφυπουργός Παιδείας παραβρέθηκε στην τελετή απονομής πτυχίων των σπουδαστών της 74ης Εκπαιδευτικής Σειράς Φοίτησης στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κων. Φλώρου.

Η κα Μακρή συνεχάρη τους απόφοιτους του ανώτατου στρατιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της χώρας για την ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών τους σπουδών και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στις θέσεις ευθύνης, που θα κληθούν να υπηρετήσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει