Η Ζ. Μακρή τιμά την Ημέρα της Αστυνομίας και τον προστάτη του Σώματος Άγιο Αρτέμιο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μ. Μακρή παραβρέθηκε στην κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της πρώην Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Την δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσεβίου, τίμησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο οποίος ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και απηύθηνε χαιρετισμό ενώ, στη συνέχεια, ανεγνώσθη χαιρετισμός του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκου.

Μετά το πέρας της δοξολογίας, η κα Μακρή περιηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο συλλογής ιστορικών κειμηλίων – τεκμηρίων Ελληνικής Αστυνομίας και είχε την ευκαιρία να δει έκθεση φωτογραφικού υλικού καθώς και αστυνομικά οχήματα και μοτοσικλέτες, διαφόρων τύπων, ιστορικού ενδιαφέροντος.

Η υφυπουργός Παιδείας ευχήθηκε, για την Ημέρα της Αστυνομίας, στις γυναίκες και τους άντρες αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, συνοριακούς φύλακες και πολιτικούς υπαλλήλους της Ελληνικής Αστυνομίας, που τιμούν το Σώμα και είναι, πάντα, σε ετοιμότητα για την προστασία της πατρίδας και της δημοκρατίας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι δικαστικών Αρχών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ιδρυμάτων, Οργανώσεων και Φορέων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει