Η Ζ. Μακρή βραβεύτηκε από τη “Φλόγα” στην εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τον παιδικό καρκίνο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή τιμήθηκε από το παράρτημα Ν. Μαγνησίας της «Φλόγας» σε εκδήλωση που παρατέθηκε με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου.

Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου στους σκοπούς της “Φλόγας” ήταν για ακόμα μια φορά συγκινητική και η εκπρόσωπος του συλλόγου Μαγνησίας κ. Ντίνα Τριανταφύλλου ευχαρίστησε τους φίλους της «Φλόγας» για τη μεγάλη αγκαλιά που έχουν ανοίξει στα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια και στις οικογένειές τους.

Η υφυπουργός Παιδείας, με τη σειρά της, ευχαρίστησε για την τιμή που της επεφύλασσαν και μίλησε για τη σημασία της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης στα θέματα παιδικού και εφηβικού καρκίνου αλλά και για την καθημερινή ανάγκη ενίσχυσης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

“Η τιμητική διάκριση που λαμβάνω σήμερα έχει τεράστια αξία για μένα, αξία που τα λόγια δε μπορούν να περιγράψουν και θα μου επιτρέψετε να την αφιερώσω σε όλα τα παιδιά του κόσμου, που διαγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο, στις οικογένειές τους και στην αστείρευτη εσωτερική δύναμή τους.

Σας ευχαριστώ θερμά για την κίνησή σας αυτή που μονο ενθαρρυντικά μπορεί να λειτουργήσει στην προσωπική μου δέσμευση στον αγώνα ενημέρωσης για τον παιδικό και εφηβικό καρκίνο.

Ο κοινός μας αγώνας συνεχίζεται με αισιοδοξία και πίστη στην παγκόσμια ιατρική κοινότητα και τα επιτεύγματά της, στις δυνάμεις και το θάρρος των μικρών μαχητών, στην αντοχή και την ελπίδα των οικογενειών.

Ας κρατήσουμε τη Φλόγα αναμμένη!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει