Η Ζέττα Μακρή περιοδεύει σε Αλμυρό, Ζαγορά και Σκιάθο

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή, με την ευκαιρία της παρουσίας της στον Βόλο για τον εορτασμό του Πάσχα, πραγματοποίησε επισκέψεις στον Αλμυρό, τη Ζαγορά και την Σκιάθο, συναντήθηκε με φορείς και κατοίκους και άκουσε ζητήματα της τοπικής κοινωνίας που απασχολούν και αναζητούν λύσεις.

Η Υφυπουργός Παιδείας επισκέφτηκε τον Αλμυρό, περπάτησε στο κέντρο της πόλης και αφουγκράστηκε τον παλμό της, ενώ συνομίλησε με τον Δήμαρχο κ. Χατζηκυριάκο, εκπροσώπους φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης και κατοίκους με αμοιβαία διάθεση επικοινωνίας και ανταλλαγής προτάσεων πάνω σε τοπικά θέματα του Αλμυρού.

Η επίσκεψη της κας Μακρή στην επαρχία της Μαγνησίας είχε επόμενο σταθμό τη Ζαγορά. Η κα Μακρή βρέθηκε στο Δημαρχείο όπου και ακολούθησε μια εξαιρετικά φιλική και ουσιαστική συνάντηση με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια, η κα Μακρή επισκέφτηκε την Αστυνομία, όπου ο Διοικητής της χάρισε μια εικόνα της Παναγίας, το Κέντρο Υγείας, όπου διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης της στέγης, και, τέλος, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος, ο Διευθυντής και στελέχη, ενισχύοντας τη διαρκή και στενή επικοινωνία και συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς του Ν. Μαγνησίας.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα, η κα Μακρή βρέθηκε στη Σκιάθο, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Αργύρη Διχτά και επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα, όπου ενημερώθηκε για τις διαπιστωμένες αλλά και τις αναδυόμενες ανάγκες και απαιτήσεις του νησιού στους τομείς της προστασίας και της ασφάλειας των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών, που αναμένεται να αυξηθούν, αισθητά, εν όψει και κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Η κα Μακρή διαβεβαίωσε τους υπηρετούντες στη Σκιάθο αστυνομικούς, ότι έχει γνωστοποιήσει τα αιτήματα στους καθ’ ύλην αρμόδιους, προκειμένου να προχωρήσει η ικανοποίησή τους άμεσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει