Η Ζέττα Μακρή βραβεύει νικητές στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Η Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μ. Μακρή βράβευσε νικήτριες και νικητές στον 6ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και στον αγώνα μικρότερης απόστασης 27ο Volos Run, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 27 Μαρτίου στον Βόλο.

Περισσότεροι από χίλιοι δρομείς, με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αγωνίστηκαν στη συνδιοργάνωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με υποστηρικτές την Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.), το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, τον ΣΕΓΑΣ και την συνδρομή των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Η Υφυπουργός Παιδείας δήλωσε μετά τις απονομές: «Σήμερα είναι μια ημέρα γιορτής για τον αθλητισμό! Η παρουσία εκατοντάδων δρομέων το απέδειξε και εμείς το επιβραβεύουμε!

Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους κάθε αθλητική διοργάνωση, να κυνηγούν τους στόχους τους και να μεταδίδουν, με το παράδειγμά τους, το μήνυμα και την αγάπη για την άθληση, την ευγενή άμιλλα, τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη, τις αξίες και τα ιδανικά του ευ αγωνίζεσθαι και του Ολυμπισμού.

Στα μάτια μου είστε όλοι νικητές!

Σήμερα, είναι μια ημέρα γεμάτη από τη χαρά του αθλητισμού.

Μια ημέρα που επιδιώκει να εμπνεύσει και να παρακινήσει μικρούς και μεγάλους να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσω της άσκησης, σύμμαχο ευεξίας και καλής υγείας.

Μια ημέρα που στοχεύει να ενδυναμώσει και να αναδείξει την γνωριμία και ενασχόληση με τα αθλήματα, την αναγνώριση της προσπάθειας, την ουσία του αγώνα και της συμμετοχής.

Γιορτάζουμε τον αθλητισμό, προάγουμε τις ανθρωπιστικές, πολιτιστικές και κοινωνικές αξίες, συνεχίζουμε να μεταλαμπαδεύουμε το πνεύμα και το ιδεώδες των Ολυμπιακών Αγώνων».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει