Ιάσονας Αποστολάκης: Μαζί θα νικήσουμε

“Η πορεία προς τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων είναι υπόθεση όλων και θα τη βαδίζουμε ως το τέλος Μαζί…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Όπου ενότητα και οι νίκη έλεγαν οι Λατίνοι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για τη χθεσινή εμφατική παρουσία σας στη πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού “Μαζί για τον Βόλο”.

Ήταν μια βραδιά που δε χρειάζεται ανακοινώσεις, έστειλε μηνύματα από μόνη της. Στη προσπάθεια για την αναπτυξιακή, ηθική και πολιτική ανάταξη της πόλης μας δε περισσεύει κανείς. Η πορεία προς τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων είναι υπόθεση όλων και θα τη βαδίζουμε ως το τέλος Μαζί.

Θα νικήσουμε, γιατί έχουμε θέσεις που αφουγκράζονται τις ανάγκες του Βόλου, γιατί έχουμε επιστημονική άποψη και στρατηγική για την πόλη μας, διότι έχουμε όραμα και τεχνογνωσία με ορίζοντα το 2040.

Θα νικήσουμε, γιατί μας ενώνουν οι ιδέες, η όρεξη για δουλειά, η αγάπη για τον τόπο μας και όχι τα συμφέροντα, οι παρασκηνιακές συμμαχίες και η αδιαφάνεια.

Θα νικήσουμε, γιατί έχουμε σύμμαχο μας τη κοινωνία και όχι τους απογοητευμένους του παλιού πολιτικού συστήματος. Γιατί η ανεξαρτησία μας καταδεικνύεται από τις απόψεις και τις διαδικασίες μας και όχι από συνθήματα σε ταμπέλες και φυλλάδια.

Θα νικήσουμε, γιατί το περιβάλλον, η πρόνοια, η παιδεία, ο πολιτισμός, τα μεγάλα έργα απαιτούν πράξεις και μέχρι σήμερα χορτάσαμε λόγια και καπηλεία της δουλειάς άλλων.

Θα νικήσουμε, γιατί έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να αναπτύσσουμε συνέργειες, να συνθέτουμε και να προχωρούμε. Δεν υβρίζουμε, δεν απαξιώνουμε, δεν λοιδορούμε.

Θα νικήσουμε.

Μαζί για τον Βόλο.

Ιάσονας Αποστολάκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει