ΗΧΗΤΙΚΟ – ΑΚΟΥΣΤΕ – “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” νέων έργων από τον αντιδήμαρχο Κοπάνα στον Γ. Κουμιώτη για τις περιφερειακές ενότητες του Βόλου

Νέοι δρόμοι, οδικές συνδέσεις χωριών, πάρκα, παιδικές χαρές ακόμα και ανακαινίσεις κτιρίων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου Αργύρης Κοπάνας, προαναγγέλλοντας σειρά νέων έργων, μεταξύ των οποίων νέους δρόμους, οδικές συνδέσεις χωριών, πάρκα, παιδικές χαρές ακόμα και ανακαινίσεις κτιρίων μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Ν. Αγχίαλο όπου βρισκόταν επιβλέποντας όλα τα εν εξελίξει έργα, ο κ. Κοπάνας προανήγγειλε αρχικά τις οδικές συνδέσεις, μέσω της εξέλιξης αγροτικών δρόμων, των χωριών Αγ. Λαυρεντίου με τα Χάνια, πάγιο αίτημα των κατοίκων όπως τόνισε, του Άνω Βόλου με την Άλλη Μεριά, των Σταγιατών με την Πορταριά και την Μακρινίτσα, ενώ προανήγγειλε και εξέλιξη ενός αγροτικού δρόμου μήκους 2 χλμ. στην δυτική πλευρά της Ν. Αγχιάλου.

Ο κ. Κοπάνας επίσης αναφέρθηκε στα πετρόχτιστα κτίρια στην παραλία της Αγριάς προς Σουτραλί, η ανακαίνιση των οποίων θα γίνει με χρηματοδότηση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης και εν συνεχεία τα κτίρια θα δοθούν προς χρήση στους δημότες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα φιλοξενήσουν και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην πλατεία που θα κατασκευαστεί με δύο παιδικές χαρές στην είσοδο της Αγρίας από Βόλο στην περιοχή των προσφυγικών.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα της Ν. Αγχιάλου, αναλύοντάς τα ένα προς ένα και δίνοντας ακόμα και χρονοδιαγράμματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει