ΗΧΗΤΙΚΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Αντιπεριφερειάρχης Κολυνδρίνη στον Γ. Κουμιώτη: “Νέο έργο! Εγκρίνεται μελέτη για τον χείμαρρο Πλατανιά και ακολουθεί γέφυρα – Τον Σεπτέμβρη ξεκινά το αλιευτικό καταφύγιο”

“Νέος χώρος παρακείμενα του Πανθεσσαλικού για μαθήματα οδήγησης και εξετάσεις”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, αποκαλύπτοντας μάλιστα για πρώτη φορά την κατασκευή έργου που θα λύσει οριστικά και συνολικά το πρόβλημα των πλημμυρικών φαινομένων στον Πλατανιά.

Όπως εξήγησε η κα Κολυνδρίνη, αφού νωρίτερα αναφέρθηκε στο έργο του Αλιευτικού Καταφυγίου Πλατανιά, το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη, πρόκειται για δύο διαφορετικά έργα. Άλλο το έργο του Αλιευτικού Καταφυγίου και άλλο του χειμάρρου, τόνισε με νόημα η κα Κολυνδρίνη, με την μελέτη οριοθέτησης και διευθέτησης του χειμάρρου να βρίσκεται ήδη στην Αποκεντρωμένη προς έγκριση, όπως αποκάλυψε, μιλώντας για ένα έργο της τάξεως των 300.000 περίπου ευρώ. Όπως συνέχισε η κα Κολυνδρίνη, ακολούθως θα γίνει νέα μελέτη για την κατασκευή γέφυρας, για την διάβαση Ι.Χ. από τον χείμαρρο.

Δοθείσης της ευκαιρίας, μιας και την ώρα της συνέντευξη βρισκόταν στο σημείο, η κα Κολυνδρίνη μίλησε και για τις ασφαλτικές εργασίες παρακείμενα του Πανθεσσαλικού, στην δεξιά πλευρά κατεβαίνοντας από τον Περιφερειακό προς τη Ν. Ιωνία, όπου μετά από την σχετική αδειοδότηση που δόθηκε από τον Δήμο Βόλου θα διαμορφωθεί ένας χώρος για τα μαθήματα των σχολών οδήγησης αλλά και για τις εξετάσεις, με στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της πόλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει