ΗΧΗΤΙΚΟ – Απόστολος Παπατόλιας στον Γ. Κουμιώτη: “Λεφτά υπάρχουν, αλλά είναι σε τσάντες…”

“Το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ανεβαίνει, έχει κυβερνητικό πρόγραμμα και στις επόμενες εκλογές θα αξιολογηθεί από τους πολίτες… Ισαποστάκηδες είναι οι κύριοι Μητσοτάκης και Τσίπρας, απέναντι στην κυβέρνηση Καραμανλή…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, Απόστολος Παπατόλιας, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα.

Ο κ. Παπατόλιας ερωτηθείς σχολίασε την υπόθεση των δηλώσεων του δημάρχου Σπάρτης Δούκα, παραφράζοντας το “Λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου, για το οποίο ασκήθηκε έντονη κριτική τα προηγούμενα χρόνια, σε “Λεφτά υπάρχουν, αλλά είναι σε τσάντες…”, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κυβέρνηση Καραμανλή και ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση του κ. Τσίπρα, για τις ίσες αποστάσεις που κρατούν απέναντί της.

Ο κ. Παπατόλιας αναφέρθηκε και στην ακρίβεια, με αφορμή την οποία τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ανεβαίνει, έχει κυβερνητικό πρόγραμμα και στις επόμενες εκλογές θα αξιολογηθεί από τους πολίτες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει