ΗΧΗΤΙΚΟ: ΑΣΤΡΑΠΕΣ και ΒΡΟΝΤΕΣ από τον Γρηγορίου στην εκπομπή του Α. Κουμιώτη: “Μας πολεμάει η ίδια η Εκκλησίας μας – Πανδημία εγκληματικής πολιτικής και πληροφόρησης”

Για “5 με 6 χιλιάδες κόσμου το Σάββατο στην παραλία του Βόλου…”, μίλησε ο εκ των διοργανωτών της μεγάλης συγκέντρωσης στην παραλία του Βόλου ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ προανήγγειλε δυναμική συνέχεια και στήριξη του συλλαλητηρίου της Λάρισας την Τετάρτη

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο εκ των διοργανωτών της συγκέντρωσης ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και εκ των διαχειριστών της ομάδας “ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΛΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ” του Facebook, Γιάννης Γρηγορίου, με αφορμή τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Βόλου.

Όπως είπε ο κ. Γρηγορίου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, η συμμετοχή του κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου άγγιξε τις 5 με 6 χιλιάδες, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως είπε, τα συλλαλητήρια θα αυξηθούν, προαναγγέλλοντας στήριξη του συλλαλητηρίου της Λάρισας μεθαύριο, Τετάρτη.

Ο κ. Γρηγορίου, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ρόλο της Εκκλησίας, γεγονός που όπως είπε οδήγησε την πορεία του Σαββάτου για λόγους συμβολισμού να λήξει στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μας πολεμάει η ίδια η Εκκλησία μας”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ της συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει