ΗΧΗΤΙΚΟ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ανάλυση του Βολιώτη Οικονομολόγου Νίκου Χασιώτη για τις συνέπειες του κορωνοϊού στην Οικονομία, που πρέπει να ακούσετε

“Αν κάποιος σήμερα έβγαινε και έλεγε είμαι αισιόδοξος, φαντάζομαι πως θα ήταν εκτός πραγματικότητας… Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι σε τί μοντέλο θα πάμε αύριο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο Βολιώτης Οικονομολόγος Νίκος Χασιώτης, που ζει και εργάζεται στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Ο κ. Χασιώτης, αναλύοντας την παρούσα οικονομική συγκυρία και απαντώντας στις ερωτήσεις, μιλήσε για τις συνέπειες και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στην Οικονομία, τονίζοντας ότι “η μεγαλύτερη πρόκληση είναι σε τί μοντέλο θα πάμε αύριο, γιατί όπως βλέπουμε στεγνώνουν οι λύσεις και αυτά που είχαμε στο μυαλό ως σήμερα και πρέπει να γίνει κάτι δυναμικό, κάτι καινούργιο, ένα restart, το οποίο όλοι περιμένουμε να δούμε ποιό θα είναι. Συντηρητικές λύσεις και δοκιμασμένες σε αυτό το περιβάλλον δεν μπορούν να εφαρμοστούν”, κατέληξε, χαρακτηρίζοντας εκτός πραγματικότητας, όποιον δηλώνει αισιόδοξος για την Οικονομία στο σήμερα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ολόκληρη την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει