ΗΧΗΤΙΚΟ: Κάλεσμα Παπατόλια μέσω Γ. Κουμιώτη για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον ουκρανικό λαό

“Καλούμε τους πάντες, όχι μόνο στελέχη και φίλους του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, καθημερινά 18.00 με 20.00 και μέχρι τις 12 Μαρτίου, να φέρνουν ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διαρκείας, στα γραφεία του κόμματος Αντωνοπούλου με Σωκράτους στον 2ο όροφο”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, Απόστολος Παπατόλιας, απευθύνοντας στις Βολιώτισσες και στους Βολιώτες κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον ουκρανικό λαό.

Όπως εξήγησε ο κ. Παπατόλιας, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας, συμμετέχει στην κεντρική προσπάθεια του κόμματος και καλεί, όχι μόνο στελέχη και φίλους του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, καθημερινά 18.00 με 20.00 και μέχρι τις 12 Μαρτίου, να φέρνουν ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διαρκείας, στα γραφεία του κόμματος Αντωνοπούλου με Σωκράτους στον 2ο όροφο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Παπατόλιας αναφέρθηκε και στις τριπές κάλπες που θα στηθούν την Κυριακή 10 Απριλίου, σχετικά με τις Νομαρχιακές Επιτροπές, τις Τοπικές Οργανώσεις σε όλους τους καλλικρατικούς δήμους αλλά και τους Συνέδρους του κόμματος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει