ΗΧΗΤΙΚΟ – ΡΕΣΙΤΑΛ στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ: Κολυνδρίνη και γιατρός Μεϊκόπουλος για την παράταση παραμονής των γιατρών στο Αχιλλοπούλειο!

Παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη με επιστολή στον Υπουργό Υγείας Πλεύρη – Γιατρός Μεϊκόπουλος: “Η επιστολή που έστειλε η Δωροθέα βοηθάει στο να κατανοήσει η Πολιτεία…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη παρενέβη το πρωινό της Πέμπτης η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, αποκαλύπτοντας ότι έστειλε επιστολή στον υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει λόγω της αποχώρησης γιατρών στο τέλος του μήνα, γεγονός το οποίο θα μεγιστοποιήσει ακόμα περισσότερο το ήδη υπάρχον πρόβλημα υποστελέχωσης του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Η κα Κολυνδρίνη με την παρέμβαση – επιστολή της ζητάει από τον υπουργό να επανεξετάσει την παράταση της παραμονής των επιστημόνων για ακόμη ένα εξάμηνο στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, επισημαίνοντας ότι “η λειτουργία των περιφερειακών νοσοκομείων δεν προσομοιάζει με την λειτουργία των υδροκέφαλων και μεγάλων νοσοκομείων των μεγαλουπόλεων¨.

Τη ραδιοφωνική παρέμβαση της αντιπεριφερειάρχη, ακολούθησε αυτή του γνωστού νοσοκομειακού γιατρού Μιχάλη Μεϊκόπουλου, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε την αντιπεριφερειάρχη, εξήγησε την πραγματική κατάσταση που διέπει αυτή την στιγμή το ήδη υποστελεχωμένο Νοσοκομείο Βόλου, μιλώντας για μία επιστολή που βοηθάει την Πολιτεία να κατανοήσει την κατάσταση που πραγματικά επικρατεί.

Διαβάστε την επιστολή της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας προς τον Υπουργό Υγείας:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει