ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΟΚ για την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ: “Θα χαθεί πολύς κόσμος… Θα κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές”, προειδοποιεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος των γιατρών

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Τα περιστατικά αυξάνονται δραματικά… Είμαστε σε πόλεμο δίχως στρατιώτες… Άμεσες μετακινήσεις γιατρών… Δεν μπορεί να μην έχουμε Πνευμονολόγο…”

Σοκάρουν οι δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Νίκου Χαυτούρα, την ίδια ώρα που οι νέες μολύνσεις από τον Κορωνοϊό τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε επίπεδο Μαγνησίας, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα.

Μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, το πρωινό της Παρασκευής, ο κ. Χαυτούρας μίλησε ανοιχτά για τον κίνδυνο να χαθούν ανθρώπινες ζωές, σε περίπτωση που δεν ενισχυθεί άμεσα, με μετακινήσεις γιατρών, το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου, αφού όπως τόνισε χαρακτηριστικά τα περιστατικά αυξάνονται δραματικά, όταν ήδη εδώ και εβδομάδες για κάθε 90 ασθενείς αναλογεί ένας μόλις γιατρός!

Τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός είναι μονόδρομος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν οι πολίτες, ο κ. Χαυτούρας είπε ότι “είμαστε σε πόλεμο δίχως στρατιώτες”, με τον διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπως είπε χαρακτηριστικά, να μην μπορεί πλέον να διαχειριστεί την κατάσταση.

“Δεν μπορεί να μην έχουμε Πνευμονολόγο” τόνισε, ζητώντας άμεσες μετακινήσεις γιατρών, πέραν από συμβιβασμούς και συγκαλύψεις, όπως είπε χαρακτηριστικά και εν συνεχεία να τρέξουν με γρήγορες διαδικασίες μόνιμες προσλήψεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει