ΗΧΗΤΙΚΟ: Το μήνυμα του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρου Κλιάρη προς τις Ελληνίδες και τους Ελλήνες μέσω του βολιώτικου Radio Marconi 96,1 F.M.

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο… Παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδος, για το καλό του Έλληνα πολίτη… Θέλω να είναι ο κόσμος σίγουρος και ως συμπαραστάτης των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και όποτε χρειάζεται να τα κάνουμε…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρος Κλιάρης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους στο τιμόνι του Λιμενικού Σώματος της πατρίδας.

Τηρώντας στο ακέραιο για άλλη μια φορά τη μετριοφροσύνη που τον διακατέχει και ερωτηθείς σχετικά για το εάν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, δεδομένων των εντάσεων τους τελευταίους μήνες στην περιοχή, απάντησε: “Εμείς, να ξέρετε, είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε 24 ώρες το 24ωρο. Παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πατρίδος, για το καλό του Έλληνα πολίτη. Και αυτό το δείχνουν και αριθμοί το τελευταίο χρονικό διάστημα, που έχουμε καταφέρει να μειώσουμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις μετανασταστευτικές ροές, γιατί πρόκειται για μετανάστες πλέον από την κεντρική Αφρική και από το Αφγανιστάν ή Πακιστάν, οι πρόσφυγες είναι πιο λίγοι αυτή τη στιγμή. Το Λιμενικό Σώμα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Θέλω να είναι ο κόσμος σίγουρος και ως συμπαραστάτης των Ενόπλων Δυνάμεων, ότι κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και όποτε χρειάζεται να τα κάνουμε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει