ΗΧΗΤΙΚΟ: ΤΖΟΥΜΑΣ στο Marconi 96,1 – Τα κατάφερε, βρήκε χρηματοδοτήσεις για τα σημαντικότερα έργα της δεκαετίας – Επέκταση αποχετευτικού και δημιουργία τρίτου βιολογικού

“Στόχος μέχρι τα μέσα του Μάη να έχει εμβολιαστεί το 80% των Σκιαθιτών…”

Με τις βαλίτσες του γεμάτες έργα επέστρεψε στην Σκιάθο ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, έργα για τα οποία μίλησε αναλυτικά το πρωινό της Παρασκευής στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Μεταξύ όλων των άλλων, τα δύο σημαντικότερα, τα οποία είχε προαναγγείλει μέσα από την ίδια εκπομπή πριν λίγους μήνες και αφού τα κυνήγησε, κατάφερε και βρήκε τα κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να τα κάνει πράξη. Ο λόγος για την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου, από τον Βασιλιά μέχρι την περιοχή Τζανεριά, αλλά και τη δημιουργία τρίτου, ενδιάμεσου, βιολογικού καθαρισμού. Δύο έργα ουσιαστική ανάπτυξης, από αυτά που χαρακτηρίζονται ως έργα της δεκαετίας.

Εκτός βέβαια αυτών των δύο, ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά και άλλων σοβαρών έργων τα οποία προσπαθεί να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Τρίτσης, ενώ αναφερθείς στον Τουρισμό και στον εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού, έθεσε ως στόχο τον εμβολιασμό του 80% των Σκιαθιτών μέχρι τα μέσα του Μάη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει