Ιωάννα Καρβέλη – Κουντούκου στον Α. Κουμιώτη: “Η ψυχή μου είναι μαύρη από τα προβλήματα των ανθρώπων – Κατάθεση ψυχής στις 21 του Μάη”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ας σταματήσουν να δωροδοκούν τον κόσμο για μία τυρόπιτα και να του παίρνουν το βόδι…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με το Πράσινο Κίνημα Ιωάννα Καρβέλη – Κουντούκου.

Η κα Καρβέλη, αναπτύσσοντας τις ιδέες και το πρόγραμμα του Πράσινου Κινήματος, τόνισε μεταξύ άλλων: “Ας πάψει ο εγωισμός, ας πάψει η αλαζονεία τους, ας πάψουν να μιλάνε για αυτοδυναμία, ας πάψουν να μιλάνε για ειδικού σκοπού κυβερνήσεις. Όλοι για εμένα και για όλο τον κόσμο είναι πολιτικοί απατεώνες, είναι συνυπεύθυνοι για όλα αυτά που τραβάει η Ελλάδα σήμερα. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει. Κι ας σταματήσουν να δωροδοκούν τον κόσμο για μία τυρόπιτα και να του παίρνουν το βόδι… Ξέρετε, με ρώτησαν γιατί δεν βγάζω φωτογραφίες, γιατί δεν έχω βάλει στα διάφορα social προβολή ότι ήμουν στο τάδε χωριό, στην τάδε υπηρεσία… Γιατί; Γιατί είναι υποκρισία. Γιατί εγώ δεν έχω καμία διάθεση μετά, ακούγοντας τα προβλήματα των ανθρώπων, να βγάλω καμία φωτογραφία, να ανεβάσω κανένα χαμόγελο, η ψυχή μου είναι μαύρη από τα προβλήματα των ανθρώπων. Την αγάπη του ο κόσμος θα την δείξει στην κάλπη με την κατάθεση ψυχής του στις 21 του Μάη”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει