Ηθοποιός βρέθηκε αποκεφαλισμένη και διαμελισμένη σε πορτ παγκάζ

Αποτρόπαια ανακάλυψη από την αστυνομία

Ένα νεαρό μοντέλο και ηθοποιός είχε εξαφανιστεί πριν λίγες μέρες στις ΗΠΑ, γεγονός που σήμανε συναγερμό στους δικούς της ανθρώπους και την αστυνομία. Κανένας, ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα αντίκριζαν οι αρχές όταν θα διερευνούσαν ένα εγκαταλελειμμένο όχημα στα περίχωρα του Πόρτλαντ.

Οι αστυνομικοί σοκαρισμένοι ανακάλυψαν μέσα στο πορτ παγκάζ δύο μεγάλες μαύρες βαλίτσες που έκρυβαν κάτι ανατριχιαστικό. Μέσα στις βαλίτσες ήταν το αποκεφαλισμένο και τεμαχισμένο σώμα της 28χρονης Σάρα Ζγκούλ. Η άτυχη κοπέλα ήταν χωρισμένη, ενώ είχε και μία ανήλικη κόρη.

δολοφονια

Η αστυνομία του Όρεγκον που ερευνά την αποτρόπαια δολοφονία φαίνεται πως έχει συλλάβει έναν ύποπτο σε κοντινό σημείο από τον χώρο που βρέθηκε η διαμελισμένη σορός, ενώ αμερικανικά Μέσα αναφέρουν πως ο ύποπτος στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης, επιχείρησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας προσπάθησε να κόψει τον λαιμό του και τις φλέβες του, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του.

roghorieh1

Όπως αναφέρει η Sun, φίλοι του θύματος δηλώνουν πως η 28χρονη Σάρα ήταν πρόσχαρη και φιλική, χωρίς να έχει εχθρούς ή μπλεξίματα, ενώ η τοπική κοινωνία του Πόρτλαντ περιμένει σοκαρισμένη το πόρισμα των αστυνομικών αρχών που διερευνούν το έγκλημα.

roghorieh2roghorieh3roghorieh4roghorieh6

Μπορεί επίσης να σας αρέσει