ΚΑΙΡΟΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑ: Επιδείνωση τις επόμενες ώρες – Η «Αθηνά» έφερε κατολισθήσεις, πτώσεις βράχων και δέντρων, υπερχειλίσεις ρεμάτων, λάσπη και φερτές ύλες

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ στο e-Volos.gr: “Οι επαρχιακοί δρόμοι είναι όλοι ανοιχτοί – Περιμένουμε νέα ένταση των φαινομένων…”

Για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής κάνουν λόγο οι πληροφορίες της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη, με τον στόλο μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας να βρίσκεται στους επαρχιακούς δρόμους για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε το ισχυρό πέρασμα της “Αθήνας” από την Μαγνησία.

Κατολισθήσεις, πτώσεις βράχων και δέντρων, υπερχειλίσεις ρεμάτων και πολύ – πολύ λάσπη, μαζί με φερτές ύλες, σημειώθηκαν στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου και Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Κολυνδρίνη στο e-Volos.gr, “Αυτή τη στιγμή όλοι οι επαρχιακοί δρόμοι είναι ανοιχτοί. Αυτός ήταν εξ’ αρχής ο στόχος μας, δηλαδή να παραμείνουν ανοιχτά όλα τα επαρχιακά οδικά δίκτυα. Τα μηχανήματά μας παρενέβησαν άμεσα και αποκατέστησαν τα όποια πρόβλήματα, αντιμετωπίζοντας πολλές κατολισθήσεις και πτώσεις βράχων και δέντρων, υπερχειλίσεισ ρεμάτων και πολύ λάσπη με φερτές ύλες στις περιοχές της Ζαγοράς, του Ανηλίου, του Κατηγιώργη, του Προμυρίου, στο Βένετο, στο Κεραμίδι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω, από το απόγευμα έρχεται και νέα επιδείνωση των φαινομένων, ωστόσο είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα και για να κρατήσουμε ανοιχτή την επικοινωνία μεταξύ όλων των περιοχών”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει