Καμμένος: Ασφαλιστική δικλείδα για το Σκοπιανό οι ΑΝΕΛ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα επιτρέψει να ψηφιστεί η συμφωνία για το Σκοπιανό με 151 βουλευτές, έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας το κόμμα του ως «ασφαλιστική δικλείδα».

«Εάν και όταν ήρθει η ώρα, τον λόγο θα τον έχει ο λαός» επεσήμανε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και ερωτώμενος πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που «φθάσει» η συμφωνία στην ελληνική Βουλή.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι θεωρεί απίθανο να κληθεί η Βουλή να κυρώσει τη συμφωνία, αλλά ακόμη κι’ αυτό να συμβεί, διαβεβαίωσε ότι οι ΑΝΕΛ θα λειτουργήσουν ως «ασφαλιστική δικλείδα».

«Εάν και όταν γίνουν όλα αυτά, και αναγκαστώ να πάμε στους 151, τότε έχω υποχρέωση να λειτουργήσω ως βαλβίδα ασφαλείας» ξεκαθάρισε, επαναλαμβάνοντας ωστόσο, ότι «αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη και είναι πολύ μακριά».

Εξήγησε δε, ότι για να φθάσει στη Βουλή η συμφωνία θα πρέπει να προηγηθούν κάποια συγκεκριμένα βήματα από την πλευρά της ΠΓΔΜ, τα οποία κατά τον ίδιο, θα διαρκέσουν περισσότερο από δύο χρόνια.

Την ίδια ώρα, άσκησε δριμεία κριτική στους σημερινούς «Μακεδονομάχους», στους οποίους καταλόγισε υποκρισία, καθώς «στο παρελθόν είχαν ξεπουλήσει τα πάντα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει