Κανένα παιδί στη Σκιάθο εκτός Παιδικού Σταθμού  για το σχολικό έτος 2020 -2021

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Με δύο τμήματα νηπίων (από 2,5 ετών ) θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός από την ημέρα που θα λειτουργήσουν και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το προσωπικό που υπηρετεί στον Παιδικό Σταθμό βρίσκεται στη θέση του κανονικά και εκτελεί τις εργασίες του από σήμερα Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, (εγγραφές, ενημέρωση, καθαριότητα, οργάνωση χώρων). Για το προσωπικό είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρεται ότι: “έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας. Θα πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης Covid-19 σε όλο το προσωπικό, ενώ έχουμε φροντίσει για τον εξοπλισμό του χώρου με κατάλληλα μέσα απολύμανσης (απολυμαντικά, ατμοκαθαριστη, αντισηπτικά) και για την παροχή ιματισμού και μασκών για όλο το προσωπικό του σταθμού. Ακόμα θα γίνει διαχωρισμός των αύλειων δραστηριοτήτων κατά τμήματα και θα παρθεί ειδική μέριμνα για τη σίτιση, ενώ αναμένονται σχετικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.

Ενημερώνουμε τους γονείς οτι θα ξεκινήσουν από Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020 να γίνονται οι “αποδοχές θέσεων” και παράλληλα η διαδικασία κατάθεσης των αξιών τοποθέτησης (voucher) του προγράμματος ΕΣΠΑ για δωρεάν φιλοξενία νηπίων σχολικού έτους 2020-2021″.

Οι γονείς μπορούν να προσέρχονται από την 1η έως την 4η Σεπτεμβρίου στο γραφείο του Παιδικού Σταθμού από 9:00 έως 13:00. Για ραντεβού και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2427022042 και στο email:[email protected]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει